מציעה מנות איטלקיות ויינות איטלקיים הן מפורסמים בכל רחבי העולם, יותר ויותר תלמידים רוצים ללמוד את השפה האיטלקית ואת המטבח האיטלקי יחד.
בית Toscana מציע לכם שני קורסי בישול שונים, אחד שבו תוכלו ללמוד חברתית איטלקי ולהנות עם בישול כיתות באיטליה, ואחד שלם יותר, אינטנסיבי, עם שיעור, תפריט שונה כל יום.
ב-DA Siena תלמדו שפה איטלקית בבקרים, ופעמיים בשבוע תעברו את שיעורי הבישול המעשית שלנו בערב עם השפים המומחים שלנו. חווה את היופי של הקורס הנצחי הזה: למד לבשל ארוחות שבאמת תוכל להכין עבור החברים והמשפחה שלך במשך שנים רבות!
בית הספר האיטלקי לבישול איטלקי מתחיל בלימוד המרכיבים ואחריו תיאור קצר של המתכונים והסבר מפורט על תהליך שלב אחר שלב של ארוחת הארבע/חמש מנות שאתה עומד ליצור.
הקורס פונה לכל אותם סטודנטים המתכוונים להשתתף בקורס הכשרת שפים או קורס
של התמחות במטבח איטלקי, וזקוקים להכנה שפה מספקת. הקורס הוא גם
מומלץ לאותם סטודנטים שרוצים להגיע אליהם - לא משנה מה תפקידם או עיסוקם
להכיר טוב יותר את ההיבט המרתק הזה של התרבות האיטלקית.
לגור בבית איטלקי פרטי ולבשל מנות טוסקניות טיפוסיות עם "לה מאמא". במפגשים אלה לא רק תלמדו את המתכונים והטריקים של הבישול הביתי הטוסקני, אלא גם תתקשרו באיטלקית, ותשפרו את האיטלקית המדוברת שלכם בסביבה משפחתית אותנטית.
במשך שבוע, ממש תהיה לך ידיים בפסטה לצד "מאסטר אמיתי" בתחום הזה, סבתא מריה שתלמד אותך את כל הסודות שלה במטבח האפוליה!
יחד תכינו מנות אפוליאניות מסורתיות, כמו "אורצ'יט", "לה פוקצ'ה" המפורסמת בעבודת יד, "פנצרוטי", "טארלי", או מנות איטלקיות מסורתיות כמו "רביולי", "ניוקי", "פולפטון" ועוד רבים. אחרים, כולל מתכונים צמחוניים עם מרכיבים אורגניים מאוד גדלים בגן הפרטי של גרנמה.